Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Imaginarul naturii si al corpului uman

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova va implementa proiectul Imaginarul Naturii şi al Corpului Uman (numar de contract 22890/30.03.2016 ) prin programul Ro 01-Fondul pentru Relaţii Bilaterale, Măsura B-Sprijin pentru deplasări, finanţat prin Granturi SEE si Norvegiene.

Proiectul se va desfăşura pe parcursul lunii Iunie 2016 şi va consta într-o deplasare pe care membrii echipei de implementare o vor efectua  la Muzeul Naţional Liechtenstein din Vaduz, Principatul Liechtenstein. 

Scopul acestei deplasări îl reprezintă schimbul de bune practici şi semnarea unui Acord de Colaborare ce are in vedere realizarea proiectului expoziţional cu tema  Imaginarul Naturii şi al Corpului Uman.

Cele doua instituţii muzeale participante la proiect vor realiza în mod independent o expoziţie cu tema precizată mai sus şi o vor itinera la instituţia  partenera până la data de 1 Septembrie 2017.

Prin acest proiect expoziţional se urmareşte promovarea diversităţii culturale, imaginarul reflectând în modul cel mai subtil realităţile culturale profunde existente în cele două ţări participante la proiect.

Sari la conținut