Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Conducerea

Dezvoltând un management metodico-științific complex, riguros în detalii și armonios în ansamblu, bine gestionat de către un personal competent și plin de abnegație față de muncă sa și de promovarea culturii și a instituției, Muzeul Județean de Șțiintele Naturii Prahova își definește identitatea pe coordonatele unei muzeistici moderne, active, dinamice – profesionalism ireprosabil și maximă eficiență în interior, o foarte bine controlată expansiune pozitivă în exterior. Muzeul nostru a încetat de foarte mult timp să mai fie doar o frumoasa expoziție adormita de lucruri interesante. Pentru noi, importanța este implicarea specifică în viața societății românești, indiferent că este vorba de informarea și educarea oamenilor, de conservarea și restaurarea patrimoniului sau de protecția mediului.
Astăzi vorbim despre o echipă care dedicată 100% în vederea diseminării informației științifice – culturale către marele beneficiar : societatea românească în ansamblul ei. 

Sari la conținut