Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Ofertă educațională

Moto: “Muzeele se adresează atât inteligenței cât și sentimentelor, încurajează acea formă fericită de observație care îmbogățește spiritul și farmecă ochii.”

Oferta educațională 2023 – 2024:

Oferta lecții pentru școli 2023 – 2024
Oferta ”Vreau să știu” 2023 – 2024
Catalog ofertă lecții 2023

În perspectiva colaborării dintre instituţiile de cultură şi cele de educaţie, Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova vă propune un suport-cadru, având ca principal obiectiv susţinerea dezvoltării educaţionale, sociale şi profesionale a elevilor.

Vă supunem atenţiei o tematică utilă proiectării şi desfăşurării lecţiilor/cercurilor de ştiinţele naturii, orelor de dirigenţie (consiliere) sau a cercurilor dedicate diferitelor materii din programa școlară a elevilor.

Activităţile pot fi realizate cu ajutorul specialiştilor noştri, în muzeu, iar pentru programarea efectivă a temelor, vă invităm să ne contactaţi la numerele de telefon 0244597896, fax: 0244511970, prin  e-mail: office@muzbioph sau direct la sediul instituției.

Persoane de contact:

   • Adela Grigorescu – muzeograf, responsabil cu planificarea lecţiilor, tel. 0724041813;

  •  

  •  Pentru buna desfăşurare a activităţilor propuse în parteneriat, muzeul solicită:

    • planificarea lecţiilor de luni până vineri între orele 9-16, cu minimum o săptămână înainte;

    • grupul de copii să fie format din minimum 15 persoane, maximum 35 persoane;

    • confirmarea venirii la lecţie se face cu o zi înainte telefonic;

    • anularea lecţiei (acolo unde este cazul) se face cât mai repede posibil;

    • pe parcursul activităţilor desfăşurate în muzeu sau a celor care necesită deplasare în natură, răspunderea privind siguranţa copiilor aparţine în totalitate cadrelor didactice însoţitoare de grup;

    • reprezentanții unităților de învățământ au obligația de a obține acordul părinților pentru efectuarea de fotografii copiilor participanți, precum  și pentru utilizarea acestor imagini pe site-ul muzeului sau la cerere, în pliantul activităților desfășurate;
       • Preţul lecţiei pentru anul şcolar 2022-2023 – este de 10 lei/copil;
       • În cazul Cercurilor Pedagogice  15 lei/persoană;
       • Pentru realizarea de caiet prezentare lecții + CD foto este de 100 lei (la cel puțin 5 lecții si la solicitarea cadrelor didactice în cadrul programului ” Vreau să știu”)

      •  

    La sfârşitul activităţilor, la cerere, se poate elibera adeverinţa de participare pentru cadrele didactice (minimum trei activităţi). În cazul unui număr mai mare de activităţi desfăşurate în parteneriat, adeverinţele se eliberează la sfârşitul colaborării.

    Oferta muzeului este completată de lecţiile pregătite şi susţinute de specialiştii instituţiei, evidenţiate în anexă.

    Muzeul deţine o sală de conferinţe, dotată cu aparatură audio-video și VR, de capacitate max. 30 persoane în care se pot desfăşura lecţii, cercuri pedagogice, simpozioane.

    Conducerea şi colectivul muzeului sunt disponibile colaborărilor şi parteneriatelor care să contribuie la strângerea legăturilor muzeu-şcoală, legături benefice în educaţia şi transmiterea de valori tinerei generaţii.

    Vă aşteptăm să onoraţi oferta noastră şi suntem disponibili la sugestii de colaborare. 

    Pentru detalii şi programări lecţii, ne puteţi contacta și la tel. 0244 597 896 sau 0244 511 970

    Sari la conținut