Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

SCOALA DE VARĂ DE ANTROPOLOGIE, ECOLOGIE ȘI EDUCAȚIE ȘTIINȚIFICĂ EDIȚIA A II-A1-3 AUGUST 2023CHEIAJUDEȚUL PRHAOVA

SCOALA DE VARĂ DE ANTROPOLOGIE, ECOLOGIE ȘI EDUCAȚIE ȘTIINȚIFICĂ EDIȚIA A II-A1-3 AUGUST 2023CHEIAJUDEȚUL PRHAOVA

În perioada 1-3 august 2023 Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și Institutul de Antropologie Francisc Rainer al Academiei Române organizează a doua ediție a Școlii de vară de antropologie, ecologie și educație științifică la Centrul de Ecologie și Antropologie de la Cheia (aflat în clădirea Muzeului Flori de Mină din Cheia). Ediția din acest an beneficiază de un partneriat cu Centrul Cultural Măneciu și cu Centrul Științific de Geografie Măneciu.
Obiectivul general al acestei manifestări este promovarea și apărarea culturii științifice autentice în fața degradării contemporane tot mai accentuate a prestigiului cercetării, științei și cunoașterii științifice. Raționalitatea și spiritul științific trebuie să fie alternative viabile pentru tinerii aflați în fața unor opțiuni de viață importante și, de acceea, Muzeul Județean de Științele Naturii și Institutul Fr. Rainer al Academiei, ca instituții publice responsabile de promovarea culturii științifice, invită elevi, studenți sau cercetători interesați de aceste domenii la 3 zile de dezbateri, prelegeri, mese rotunde, discuții, proiecții de filme tematice, ateliere științifice, dar și aplicații de teren.
Dezbateriile vor fi moderate în calitate de lectori de cercetărori ai Academiei Române, profesori universitari și personalități ale științei și culturii din România. Caracterul interdiciplinar al evenimentului va evidenția subiecte din antropologie, științele educației, filosofie, ecologie, geografie sau științele naturii în sens larg.

Programul complet al întregii manifestări va fi anunțat în timp util pe canalale instituționale de comunicare.
Cei interesați de participare sunt rugați să completeze fișa de înscriere la Școala de vară de antropologie, ecologie și educație științifică atașată pe care o puteti accesa in linkul de mai jos.

https://drive.google.com/drive/folders/1blhWEbnaf-Mx3roBfPTK-cIF5_XOvnDr?usp=sharing

Sari la conținut