Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Proiectarea în industria petrolieră – repere în timp

Proiectarea în industria petrolieră – repere în timp

Vă invităm la vernisajul expoziției “Proiectarea în industria petrolieră – repere în timp”, care va avea loc marți, 27.11.2018, orele 10.00, la Muzeul Petrolului din Ploiești, str. Dr. Bagdasar, nr.8.

Expoziția prezintă începuturile proiectării românești, cu exemple de proiecte realizate pentru Societatea Steaua Română, Societatea Româno-Americană, Societatea Astra Română, dar și activitatea  desfășurată de-a lungul timpului de Petrostar S.A., principala  companie de proiectare românească, partener al Muzeului Petrolului în realizarea acestui eveniment. Sunt expuse instrumente specifice folosite în proiectare, proiecte-document, medalii și alte elemente definitorii pentru activitatea de proiectare în industria de petrol și gaze. Expoziția continuă seria de evenimente dedicate sărbătorilor recente în acest domeniu, 160 de ani de industrie petrolieră românească și 60 de ani de existență a Muzeului Petrolului.

Sari la conținut