Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Festivalul Internațional de Educație – FIEdu 2018

Festivalul Internațional de Educație – FIEdu 2018

9 – 10 Iunie 2018 se desfasoara Festivalul Internațional de Educație. Este un concept unic în Europa de Est, fiind un eveniment non-profit, creativ și accesibil, care încurajează colaborarea la nivel naţional şi internaţional. FIEdu aduce împreună cei mai importanți actori din educație: factori de decizie, directori de școli, cercetători, profesori, părinți și copii.

În ediția FIEdu 2018 aducem experți educaționali din Finlanda, Regatul Unit al Marii Britanii și Statele Unite ale Americii: http://fiedu.ro/speakers-2018/

Participanții vor lua parte la prezentări inspiraționale, ateliere practice, sesiuni de networking și spectacole.
Festivalul Internațional de Educație – FIEdu este organizat la inițiativa Asociației Iubesc Ploieștii şi a Yuppy Koti Centre Ploiești – Centrul educațional de inspirație finlandeză în parteneriat cu Ambasada Finlandei la București, Consiliul Județean Prahova, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și Casa Corpului Didactic Prahova. Co-organizator este Seeding Knowledge Foundation.
Programul complet al evenimentului este disponibil la http://fiedu.ro/programme-2018/

Sari la conținut