Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Manifest pentru Pământ

Manifest pentru Pământ

Consiliul Județean Prahova, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova în colaborare cu Societatea de Geografie din România – filiala Prahova, Inspectoratul Școlar și Casa Corpului Didactic anunță realizarea Proiectului educativ „MANIFEST PENTRU PĂMÂNT”. Proiectul are ca scop educația ecologică a tinerei generații în vederea protecției mediului, dar și stimularea originalității, a creativității în ceea ce privește mediul ca parte a contextului european și a celui global.

În cadrul proiectului va fi realizată o Expoziție concurs de desene, deschisă la Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, în Sala Coloanelor din Palatul Culturii.

La expoziție participă cu lucrări elevi din școlile și liceele din județul Prahova, iar tema este: „Să protejăm și să îngrijim Pământul ca pe propria casă”.

Vernisajul și premiile vor fi acordate participanților luni, 23 aprilie ora 11, la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiești.

Sari la conținut