Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Expozitie Natura Artist – Omul Artist

Expozitie Natura Artist – Omul Artist

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova vă invită miercuri 1 martie ora 11,00 la vernisajul expoziţiei de creativitate umană „NATURA – artist, OMUL – artist”.

Natura crează frumos, iar omul a folosit natura ca sursă de inspiraţie din cele mai vechi timpuri. Suntem dependenţi de frumos, ne hrănim sufletul şi mintea, iar prin intermediul expoziţiei oferim publicului, în ciuda vremii de afară, o primăvară în cusături de goblen şi în tablouri cu mărgele şi seminţe un prilej să contemplăm, să admirăm frumosul şi creativitatea. 

Expoziţia „mărţişor” este o ştafetă între generaţii, o dovadă că această creativitate se poate manifesta la orice vârstă.

In cadrul expoziţiei sunt prezentate lucrări de goblen realizate de membrii Cercului de Goblen din cadrul muzeului dar şi tablouri realizate cu mărgele şi seminţe ale copiilor de la  Şcoala Gimnazială nr. 2 Barcea – Galaţi îndrumaţi de doamna director Ilie Petriţa.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 1-15 martie la sediul muzeului „Sala Coloanelor” din  Palatul Culturii Ploieşti. Intrarea este libera

Sari la conținut