Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Scoala altfel 2013

Scoala altfel 2013

Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova îsi deschide larg portile alaturându-se programului „Scoala altfel”, dedicat activitatilor educative de tip non-formal, initiat de catre Ministerul Educatiei Nationale în saptamâna 1–5 aprilie 2013.

În acest sens, va facem cunoscut faptul ca, începând de marti, 19 martie, am redeschis pentru public Muzeul Omului în noua sa formula stiintifica si muzeistica, respectiv – sala care prezinta originea vietii si evolutia vietuitoarelor pe Pamânt, sala de anatomie si fiziologie umana si sala media – proiectii, prezentari, conferinte. 

Venind în întâmpinarea unitatilor de învatamânt preuniversitar din judetul Prahova, Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova va propune de asemenea, pe lânga vizitele tematice interactive din cadrul sectiilor sale Muzeul Omului si Acvariul din Ploiesti si programul educativ ,,Lectia în muzeu” structurat pe o tematica diversa si atractiva.

În saptamâna 1-5 aprilie 2013 muzeul va fi deschis de luni pâna duminica în intervalul orar 9 si 17, costul biletelor fiind de 5 lei pentru adulti si 3 lei pentru copii si grupuri organizate.

Pentru o organizare cât mai eficienta si pentru a evitarea oricaror situatii neplacute cadrele didactice sunt rugate sa-si programeze vizitele, cu cel putin o saptamâna înainte,

La d-na Micu Constanta – referent, tel. 0726473420.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Muzeului Judetean de Stiintele Naturii Prahova la telefon 0244597896, fax: 0244511970, e-mail: office@muzbioph, sau direct la sediu.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Conducerea Muzeului de Stiintele Naturii Prahova

Sari la conținut