“Rafinăria Vega - 115 ani de istorie vie a industriei de rafinare românești”

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova vă invită la expoziția aniversară “Rafinăria Vega - 115 ani de istorie vie a industriei de rafinare românești”, sponsor Rompetrol – KMG International.
Deschiderea expoziției va avea loc miercuri, 25 noiembrie 2020, orele 11.00, la secția Muzeul Petrolului din Ploiești, str. Dr. Bagdasar, nr.8 și va putea fi vizitată până la data de 25 mai 2021.
Evenimentul va fi transmis live pe pagina de facebook a Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova: https://www.facebook.com/muzeuljudeteanstiintelenaturiiprahova
Prin informațiile prezentate, documente și obiecte tridimensionale din patrimoniul Muzeului Petrolului, precum și obiecte aparținând rafinăriei Vega, expoziția prezintă momente importante din evoluția istorică a uneia dintre cele mai vechi rafinării românești.
Rafinăria Vega a aparținut Societății Vega și a fost construită în anul 1905, începând parțial activitatea în anul 1906. În expoziție este prezentat exemplarul din Monitorul Petrolului nr.3/1905, care conține actul constitutiv al societății Vega, precum și monografia rafinăriei Vega din anul 1958.
Recunoscut ca o somitate științifică în domeniul tehnologiei petrolului, Dr. Lazăr Edeleanu este solicitat să devină director al rafinăriei. În această perioadă, savantul inventează procedeul de rafinare cu dioxid de sulf lichid - procedeul Edeleanu, care a deschis noi direcții de cercetare și a fost folosit ulterior de companii celebre în întreaga lume. Descrierea procedeului, fotografii cu Lazăr Edeleanu și scrisorile acestuia pot fi văzute în cadrul expoziției.
Imagini din arhiva muzeului cu rafinăria Vega în diferite etape de dezvoltare, dar și distrugerile suferite în al II-lea Război Mondial și reconstrucția sa, stadiul actual și cele mai recente modernizări, pot fi de asemenea vizionate în vitrine și pe panourile expoziționale.
Vă așteptăm la această expoziție inedită de prezentare a evoluției rafinăriei Vega, parte integrantă din istoria Ploieștiului, Orașul Aurului Negru.
"Spectacolul Naturii"

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova vă așteaptă începând de vineri 6 noiembrie 2020 să vizitați expoziţia temporară “Spectacolul Naturii” la Muzeul Omului din Ploiești.
Expoziția prezintă piese de mineralogie si paleontologie din patrimoniul muzeului, piese ce au forme estetice deosebite și impresionează prin armonia echilibrelor sintetice și a culorilor.
Sunt etalate exemplare inedite de flori de mina, trovanti si fosile. Succesiunea lor în cadrul expozitiei, combinaţia culorilor şi unicitatea exemplarelor realizează un veritabil spectacol al naturii.
Expoziţia este deschisă zilnic între orele 9.00 – 17.00 cu excepţia zilei de luni.
Va asteptam si pe pagina de facebook a Muzeului Judetean de Stiintele Naturii pentru a vizita in mod virtual expozitia.
La Depou !

La Depou !
Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, împreună cu Clubul Feroviar Republica Ploiești au bucuria să prezinte, din nou, ploieștenilor și îndrăgostiților de modelism, o lume liliputană în care fiecare copil între 3 și 99 de ani se va simți Gulliver!
Expoziția de modelism feroviar “La Depou!” se deschide sâmbătă, 5 septembrie 2020, orele 10.00, la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiești, Sala Coloanelor și veți putea să o vizitați până la data de 20 septembrie.
Sunt vremuri deosebite, astfel că nu vă mai poftim în vagoane, locomotivele au venit să se odihnească. Anul acesta, pentru a respecta toate recomandările privind sănătatea, am decis ca expoziția să aibă o durată mai lungă și să amânăm prezentarea echipamentelor în mișcare. Sunt și ele obosite și vor să fie doar admirate !
Modeliști din București, Constanța, Pitești și alte localități vă vor prezenta lucrările lor feroviare și adiacente căii ferate din plastic, hârtie, carton și alte piese… scările H0, TT, N, Z, S nu vor mai fi un mister.
Sâmbătă, 5 septembrie, membrii Clubului Feroviar Republica Ploiești vă așteaptă la discuții “la distanță” de 2 metri și vă stau la dispoziție pentru eventuale întrebări și răspunsuri!
Intrarea gratuită !
Vă rugăm să nu atingeți vitrinele și să respectați toate indicațiile cu privire la protecția sanitară: 2 metri distanță fizică, purtați masca corect pe tot timpul vizitei.
"Inventii si Inventatori"

La sediul Muzeului Judetean de Stiintele Naturii Prahova in "Sala Coloanelor" s-a deschis expozitia "Inventii si Inventatori" ce prezinta colectia de vechicule prototip, trofee si medalii ale lui Justin Capra.
Expozitia poate fi vizitata incepand de azi 20.07.2020 pana la data de 31.08.2020. Va asteptam!
Expoziția “ALBINA”

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și Grupul creativ “Șezătoare Ploiești” organizează expoziția “ALBINA”, ediția a II-a, la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiești.
Expoziția cuprinde 40 de cămăși populare de colecție, cusute în memoria doamnei Elisa Brătianu, autoarea albumului ”Cusături Românești” publicat în anul 1943.
Minunatele ii tradiționale românești vor fi expuse în Sala Coloanelor din Palatul Culturii și vor putea fi admirate în perioada 22 iunie- 19 iulie 2020.
Expoziţia “Petrolul în cartofilie”

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova organizează, joi, 18 iunie 2020, orele 11.00, în cadrul secţiei Muzeul Petrolului, deschiderea expoziţiei “Petrolul în cartofilie”.
Evenimentul aduce în atenţia publicului o colecţie impresionantă de cărţi poştale editate în România, Polonia, Germania, Austria, Ungaria şi scrisori – mărturii ale istoriei activităţii de foraj şi extracţie şi corespondenţei dintre personalităţi remarcante ale industriei de specialitate.
În cadrul expoziţiei au fost selecţionate cărţi poştale ce ilustrează activitatea din vechile şantiere din Câmpina, Buştenari, Moreni sau Ceptura, dar şi erupţii sau incendii incredibile. De asemenea, sunt prezentate schimburile de idei purtate de Lazăr Edeleanu cu Ionel Edeleanu, Costa-Foru sau Ludovic Mrazec, în perioada 1905 – 1935 şi o tulburătoare corespondenţă de război.
Cea mai veche şi cea mai valoroasă carte de corespondenţă aflată în patrimoniul muzeului este “Billet de correspondance”, datat Berlin – 29 septembrie 1885, semnat de Lazăr Edeleanu. Însă toate cele peste 150 de cărţi poştale, scrisori şi plicuri de corespondenţă au propria poveste şi vorbesc despre evoluţia industriei petroliere româneşti sau activitatea inginerilor români recunoscuţi în întreaga lume.
Colecţia de “Carte poştală şi scrisori” a Muzeului Petrolului prinde contur la sfârşitul anilor ‘60, dar este îmbogăţită an de an prin donaţiile făcute de specialişti care au lucrat în industria de profil sau urmaşii acestora. Nu putem aşadar să nu îi amintim pe Xenia Alexandrescu, Victor Dumitrescu, Ioan Mihalache, St. Semencu, Andrei Tudorache, Mihail Vulpescu şi, nu în ultimul rând, Walter Hamilton.
Expoziţia “Petrolul în cartofilie” poate fi văzută în perioada 18 iunie - 6 septembrie 2020, la sediul Muzeului Petrolului din Ploieşti, str. Dr. Bagdasar nr.8.
„Rolul mass-media în principiilor și valorilor umanitare”

Ziua de 14 mai a fiecarui an, stabilită prin Legea nr. 177/2013, drept Ziua Dreptului International Umanitar este celebrată la nivel național. Asociatia Romana de Drept Umanitar – Filiala Prahova (ARDUPH), in parteneriat cu principalele instituții ale administrației locale si alte institutii din domeniul educatiei, stiintei si culturii prahovene, organizeaza in conformitate cu prevederile legale, marcarea acestei zile.
Cea de-a VII-a ediție din acest an, are ca tematica generală abordarea statutului și protecției jurnaliștilor în misiuni periculoase.
ACCESATI: https://sites.google.com/view/valente-educative
Principalele activitati dedicate celebrării Zilei DIU, care se vor desfășura în perioada 3 -14 mai sunt:
Expoziție fotografică cu tema „Între violențe, sufletul combatantului”
Autor fotojurnalist Nicolae POJOGA, Republica Moldova
Expoziție fotografică cu tema „Ferestre spre Kandahar”
Autor corespondent de război Mario Hadrian BALINT
,,Conflicte prin ochii jurnaliștilor”
Lansarea catalogului de fotografie cu tema: „Corespondent de război. Statut și protecție internațională”
Autori: Dr. Dumitru CODIȚĂ, jurnalist Mario-Hadrianus BALINT
Lansare de carte ,, Rolul multimedia în promovarea dreptului internațional umanitar”
Coordonatori: prof. univ.dr. Irina MOROIANU ZLĂTESCU,prof. drd. Roxana VIȘAN, prof. Univ. Dr. Dumitru CODIȚĂ
Lansarea Apelului de la Ploiești adresat mass-media națională și internațională pentru promovarea dreptului internațional umanitar
NOTĂ: Evenimentul, aflat la cea de-a VII-a editie, va fi prezentat în format online pe site-urile și paginile facebook ale instituțiilor organizatoare.
Informații suplimentare: Codita Dumitru, telefon: 0723 343 656.
Expozitie de pictura ”Geode”

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova găzduiește în perioada 25 ianuarie - 7 februarie 2020, expoziția de pictură abstractă intitulată ”Geode”, ce aparține unei tinere artiste, iubitoare de arte plastice Iulia Tud.
După cum apreciază autoarea lucrărilor, ”această expoziție are ca scop aducerea în atenția tuturor că legătura dintre artă și natură este mai puternică și mai rezistentă decât orice altceva. Asemeni geodelor, arta trebuie tratată cu iubire și respect și amplasată în locuri luminoase pentru ca toată forța ei să poată fi manifestată, văzută, primită, apreciată si mai apoi, înțeleasă.
Această expoziție nu este despre pietre. Este despre strânsa și puternica legătură dintre două forme diferite de frumusețe, despre legatura mea cu forța interminabilă a artei și cu misteriul nesfârșit al cristalelor”.
Vernisajul va avea loc Sâmbătă 25 Ianuarie orele 18.00 la sediul Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova, în ”Sala Coloanelor ” Palatul Culturii din Ploiești .
Vă așteptam cu plăcere !
"Muzeul Iluziilor"

Iluzii optice, 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff sau un theremin, instrumentul muzical la care poți cânta fără să îl atingi, sunt doar câteva dintre lucrurile care îi așteaptă pe vizitatori pentru prima oară la Ploieşti la primul Muzeu al Iluziilor Optice din România, care va fi deschis din data de 12 şi până în data de 21 noiembrie 2019 la Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova.
Conceptul este unul unic în România și are un caracter interactiv – vizitatorii vor putea înțelege cum funcționează iluziile prin contactul direct cu cele peste 100 de obiecte prezentate, dar și prin explicațiile unui povestitor unplugged, care va oferi detalii despre mecanismele lor de funcționare și va face demonstrații live.
Totodată, proiectul este unul mobil și își propune, să ajungă în toate marile orașe ale României. Deși este o premieră pentru țara noastră, conceptul de Muzeu al Iluziilor este unul popular în multe dintre marile orașe ale lumii, care au astfel de muzee interactive permanente: Barcelona, Zagreb, Moscova, Ljubljana sau Sankt Petersburg sunt doar câteva exemple de metropole cu tradiție în acest sens.
„Noi ne-am dorit mult să creăm un loc în care participanții de orice vârstă să poată învăța prin joacă și interacțiunea directă cu exponatele”, a declarat Adrian Filpișan, inițiatorul principal al Muzeului Iluziilor. „Proiectul e, în primul rând, unul educativ și neconvențional. Cred că fiecare familie, fiecare copil și fiecare persoană trebuie să intre măcar o dată într-un Muzeu al Iluziilor Optice: e o experiență unică să parcurgi exponatele, să cânți la theremin sau să te așezi pe spate pe un pat cu 2200 de cuie fără să ți se întâmple nimic, la fel cum e amuzant și provocator să încerci să rezolvi enigmele din spatele fiecărei iluzii optice în parte.”
Muzeul Iluziilor Optice își conduce vizitatorii prin 3 mari capitole, fiecare destinat unui alt tip de iluzii. Sala oglinzilor deformate este locul unde cei mici se vor distra și vor deveni, pentru câteva minute, subțiri ca o sfoară sau rotunzi ca un balon, vor avea burta până la nas sau vor deveni pitici. Iluziile optice vor avea și ele o sală dedicată: peste 50 de tablouri originale, unele de mari dimensiuni, vor provoca voința și inteligența celor care vor încerca să rezolve misterele din spatele lor. Toate imaginile sunt dotate cu instrumente de măsurat, cu ajutorul cărora vizitatorii vor încerca să înțeleagă cum funcționează iluziile. A treia sală este dedicată obiectelor care le vor oferi vizitatorilor experiențe unice: aici, vizitatorii vor putea înțelege cum funcționează hologramele, vor încerca să descifreze mecanismul iluziei cinematografice sau vor putea să își încerce talentele muzicale la un theremin, primul instrument muzical electronic.
„Noi nu vrem doar să le oferim vizitatorilor o alternativă plăcută pentru petrecerea timpului liber, ci și să le provocăm gândirea, să îi facem să înțeleagă care sunt mecanismele logice și naturale care se află în spatele tuturor iluziilor care ne înconjoară”, a completat Filpișan. „Muzeul Iluziilor Optice e, prin asta, și o completare neconvențională, dar extrem de utilă, a educației formale din școli. Totodată, le recomandăm vizitatorilor să aibă bateria telefonului sau a aparatului foto 100% încărcată când vin la noi, pentru că vor pleca cu multe amintiri frumoase de aici”.
Muzeul va putea fi vizitat pe bază de rezervare, la contact@muzeuliluziilor.ro sau la numărul de telefon 0740.365.699. Spectacolele se vor desfășura între orele 09:00 și 18:00, din oră în oră, cu începere la oră fixă. Durata unei vizite este de 60 de minute, iar prețul unui bilet este de 16 lei. Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova se află pe Str. Sblt. Erou Călin Cătălin nr.1.
Muzeul Iluziilor Optice este un proiect al Asociației Astronomice Pluto.
Expozitia "Albina"

Expoziție de cămăși populare, cusute în memoria doamnei Elisa Brătianu, autoarea albumului ”Cusături Românești” publicat în anul 1943.
Sediul Muzeului Judeţean de Ştiinţele Naturii din Palatul Culturii Ploieşti, vernisaj expozitie 20.06.2019 orele 13.00
Va aşteptăm cu plăcere !
Miercuri 19 iunie 2019 orele 13:00 va avea loc vernisajul expozitiei "Rafinaria Petrotel-Lukoil - 11

Miercuri 19 iunie 2019 orele 13:00 va avea loc vernisajul expozitiei "Rafinaria Petrotel-Lukoil - 115 ani de istorie" la Muzeul Petrolului din Ploiesti.
Expo-Bonsai 2019

Expozitia poate fi vizitata la Gradina Botanica Bucov, in perioada 14-30 iunie 2019. In cadrul expozitiei pot fi vazute diferite specii de bonsai ce apartin inginerului Andrei Bocan.
Rânduială străveche în vârf de ac

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova cu Şcoala Sf. Vasile Ploieşti organizează expoziţia “Rânduială străveche în vârf de ac”, în cadrul proiectului educativ, Ed I, 2019, CAEJ 2019-poziţia 75, ce prezintă 50-60 de eşantioane de cusături naţionale, culese din diferite zone ale ţării. Lucrările realizate de copii sub îndurmarea doamenlor prof. Baciu Elena Anca şi prof. Boeru Mihaela Raluca sunt expuse în perioasda 10-28 iunie 2019, în Sala Coloanelor - Palatul Culturii Ploieşti.
"JOC DE LUMINI SI UMBRE – MARTISOARELE NATURII"

Expozitie "Lampa lui Aladin"

“Lampa lui Aladin” la Muzeul Petrolului
Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova vă invită vineri, 25 mai, la vernisajul expoziţiei de desene “Lampa lui Aladin”. Evenimentul este dedicat Zilei Internaţionale a Copilului şi va avea loc la ora 9.00, la Muzeul Petrolului din Ploieşti, str. Dr. Bagdasar, nr.8.
Lucrările sunt realizate de elevii Şcolii Gimnaziale “Sfântul Vasile”, clasa pregătitoare D şi a II-a B şi au fost inspirate de colecţia de opaiţe din expoziţia permanentă a Muzeului Petrolului, care i-a fascinat pe cei mici, datorită asemănării cu celebra lampă din povestea orientală. Alături de creaţiile lor pe această temă, copiii vor prezenta şi un program artistic realizat sub îndrumarea învăţătoarelor Roxana Broască şi Iuliana Mihăilescu.
Manifest pentru Pământ

Consiliul Județean Prahova, Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova în colaborare cu Societatea de Geografie din România – filiala Prahova, Inspectoratul Școlar și Casa Corpului Didactic anunță realizarea Proiectului educativ "MANIFEST PENTRU PĂMÂNT". Proiectul are ca scop educația ecologică a tinerei generații în vederea protecției mediului, dar și stimularea originalității, a creativității în ceea ce privește mediul ca parte a contextului european și a celui global.
În cadrul proiectului va fi realizată o Expoziție concurs de desene, deschisă la Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, în Sala Coloanelor din Palatul Culturii.
La expoziție participă cu lucrări elevi din școlile și liceele din județul Prahova, iar tema este: "Să protejăm și să îngrijim Pământul ca pe propria casă".
Vernisajul și premiile vor fi acordate participanților luni, 23 aprilie ora 11, la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiești.
“Delicateţe şi forţă - Artropodele”

Expoziţia itinerantă
“Delicateţe şi forţă - Artropodele”
Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova vă invită să vizitaţi expoziţia „Delicateţe şi forţă - Artropodele”, deschisă în Sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploieşti.
În cadrul expoziţiei sunt prezentate peste 300 de exemplare spectaculoase de crustacee, miriapode, arahnide şi insecte. Cunoaşterea acestor vieţuitoare ne ajută să înţelegem mai bine diversitatea de formă şi culoare, importanţa şi rezistenţa lor pe planeta Pământ.
Artropodele, cele mai numeroase vieţuitoare de pe planeta Pământ, au atras atenţia oamenilor din cele mai vechi timpuri, fiind surse de inspiraţie pentru poeţi, pictori, bijutieri şi un infinit material de studiu pentru oamenii de ştiinţă.
Vă aşteptăm să descoperiţi frumuseţea, delicateţea, forţa şi ingeniozitatea acestor animale spectaculoase!
PĂDURILE DIN ADÂNCUL OCEANULUI – RECIFELE

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova anunță deschiderea în 17 aprilie 2018 a expoziției temporare "PĂDURILE DIN ADÂNCUL OCEANULUI – RECIFELE" la Muzeul Rezervației Bucegi din Sinaia.Expoziția marchează Anul Internațional al Recifelor și invită vizitatorii să realizeze o călătorie imaginară dincolo de valuri, în adâncul Oceanului, acolo unde omul nu deţine supremaţia, în zonele ecuatoriale si tropicale unde se află cel mai mare oraş de pe Pământ - Reciful Coralier
Expoziția va fi deschisă în perioada aprilie – august 2018.
"Florile pamantului - Florile Adancului"

“Pământul râde prin flori” (R. W. Emerson) şi veseleşte printr-un buchet sufletele gingaşe ale femeilor la fiecare 8 martie.
Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii oferă în prag de primăvară, anotimpul verdelui crud şi al petalelor colorate o expoziţie inedită despre flori…
Expoziţia temporară ” Florile pământului – Florile adâncului” deschisă începând cu data de 7.03.2018 la sediul din Palatul Culturii Ploieşti
Expozitia de goblen "Culorile toamnei"

Expozitia de goblen intitulata "Culorile toamnei" se desfasoara in perioada 12-27 octombrie 2017 si poate fi vizitata la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiesti in sala "Coloanelor" .
Expozitia „Lumi necunoscute de lângă noi....Licheni şi muşchi”

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova aduce în atenţia publicului larg, începând de marţi, 22 august 2017, o nouă expoziţie temporară : „Lumi necunoscute de lângă noi....Licheni şi muşchi”.
În cadrul expoziţiei vizitatorii vor putea admira specimene de licheni şi muşchi aparţinând patrimoniului muzeal şi totodată, prin intermediul informaţiilor scrise, pot descifra o parte din misterele acestor organisme fascinante, dar adeseori trecute cu vederea.
Expoziţia va fi deschisă în data de 22.08.2017, la ora 9.00 şi este accesibilă publicului vizitator de marţi până duminică între orele 9-17, în incinta Muzeului Rezervaţiei Bucegi din Parcul Dimitrie Ghica, Sinaia.
Expozitia de Sculptura in Lemn "Mecanica Abstracta"

Expozitia de Sculptura in Lemn
Mecanica Abstracta - Gabriel Lungu
Expozitia Muzeului Judetean de Stiintele Naturii Prahova la Muzeul National Liechtenstein in Vaduz

Pe data de 25 Ianuarie 2017, orele 18.00, in Liechtenstein Vaduz, la Muzeul National Liechtenstein, va avea loc vernisarea expozitiei Muzeului Judetean de Stiintele Naturii Prahova: "Imaginarul Naturii si al Corpului Uman". In cadrul acestei expozitii vor fi prezentate aspecte din judetul Prahova cu titlul "Obiective Culturale si Turistice Prahova"
Expozitia „Culorile toamnei” 2016

5 octombrie 2016
Expozitia "Povestile Padurii: Anotimpurile"

30 august - 30 noiembrie 2016
Expoziţia „Lumea insectelor – Fluturi şi gândaci”

aprilie - iunie 2016
Expoziţia „SOARELE ŞI LUMEA NANO”

11 martie - 30 iunie 2016
Expozitia “Flori şi… flori“

5 martie 2016 - 31 martie 2016
Expozitia “Superlative în lumea cristalelor”

15 ianuarie 2015
Expozitia „Culorile toamnei” 2015

1 octombrie 2015
Expozitia „Creaturi interesante – gândacii”

23 septembrie - decembrie 2015
Expozitia "Maestri ai ambuscadei"

17 august 2015 - 30 aprilie 2016
Expozitia "Izvoarele Luminii"

16 aprilie 2015
Expozitia "Icoane si Flori"

26 martie - 30 mai 2015
Expozitia "Parfum de femeie"

5 - 31 martie 2015
Expozitia "Dragobetele... saruta fetele"

26 februarie 2015
Expozitia “Martisoare din adâncul Pamântului”

26 februarie 2015
Expozitia „UNIVERSUL MAGIC AL PESTERILOR DIN ROMÂNIA”

27 noiembrie 2014
Expozitia “Farmacia veche”

18 noiembrie 2014 - decembrie 2014
Expozitia "Prietenul meu necuvântator"

octombrie 2014
Expozitia „Culorile toamnei” 2014

4 octombrie 2014
EXPOZITIE DE REPTILE VII

19 septembrie 2014
Expozitia "Viata secreta a pasarilor - Penajul"

9 septembrie 2014 - 30 aprilie 2015
"Arta in Transeele Primului Razboi Mondial"

25 august 2014
2014 Anul Brâncoveanu

15 - 17 august 2014
Expozitia „Ingeniozitatea naturii în lumea fluturilor”

29 iulie - septembrie 2014
Expozitia "MINIATURI DE ARHITECTURA TRADITIONALA ROMANEASCA"

7 IULIE - 10 AUGUST 2014
CASTELUL CANTACUZINO - BUSTENI
Expozitie "Traditii Romanesti" Sinaia

aprilie - august 2014
Expozitie "Icoane si Flori" Busteni

12 aprilie 2014 - 12 mai 2014
Expozitia "Molustele in viata Oamenilor"

7 aprilie 2014
Expozitia "Geometria Cristalelor"

1 aprilie - 1 mai 2014
Expozitia "Natura Artist"

1 martie - 1 aprilie 2014
Expozitie Origami

13 februarie 2014, ora 18.00
Expozitia „Amazing Science”

29 ianuarie - 28 februarie 2014
Expozitia: "COLECTII SI COLECTIONARI"

30 octombrie - 31 decembrie 2013
Expozitia: "TRADITII SI MAIESTRIE"

14 - 30 noiembrie 2013
Expozitia "Umbrela Verde"

noiembrie - 30 decembrie 2013
Expozitia permanenta : MAREA NEAGRA PARADISUL DE LANGA NOI

31 oct - 31 dec 2013
Expozitia „Culorile toamnei”

29 septembrie 2013 – 17 octombrie 2013
Expozitia „Sunet si culoare”
Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova organizeaza, în perioada 26 septembrie 2013 – 18 octombrie 2013, în foaierul Filarmonicii „Paul Constantinescu” expozitia „Sunet si culoare”.
Vernisajul expozitiei are loc joi, 26 septembrie 2013, orele 20.00.
Expozitii 2013
Lista expozitiilor organizate in anul 2013 impreuna cu programul fiecareia.