Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2020

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2020

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova împreună cu Clubul de robotică RO2D2 al Colegiului Național ,,Mihai Viteazul” Ploiești și Alianța Franceză Ploiești participa vineri 27 noiembrie 2020, la ediția online a Nopții Cercetătorilor Europeni, între orele 17.00-22.00, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului www.facebook.com/NoapteaCercetatorilorEuropeni.

Cercetători, profesori, muzeografi, dar și elevi, ne împărtășesc din fascinanta lume a științei prin demonstrații, ateliere, experimente, curiozități și tutoriale web.

Ediția din acest an va fi exclusiv online, sub forma unui eveniment pe Facebook, unde vor fi prezentate materiale video dedicate fiecărui atelier sau experiment desfășurat. Vă așteptăm cu comentarii live sau întrebări pe pagina evenimentului. Comentariile, aprecierile, distribuirile sau întrebările vor fi răsplătite prin premii trase la sorți în timpul manifestării. Vă așteptăm de asemenea și pe pagina de Facebook a muzeului să vizionați materialele pregătite de noi cu ocazia acestui eveniment.

Sari la conținut