Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

La Depou !

La Depou !

La Depou !
Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, împreună cu Clubul Feroviar Republica Ploiești au bucuria să prezinte, din nou, ploieștenilor și îndrăgostiților de modelism, o lume liliputană în care fiecare copil între 3 și 99 de ani se va simți Gulliver!
Expoziția de modelism feroviar “La Depou!” se deschide sâmbătă, 5 septembrie 2020, orele 10.00, la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiești, Sala Coloanelor și veți putea să o vizitați până la data de 20 septembrie.
Sunt vremuri deosebite, astfel că nu vă mai poftim în vagoane, locomotivele au venit să se odihnească. Anul acesta, pentru a respecta toate recomandările privind sănătatea, am decis ca expoziția să aibă o durată mai lungă și să amânăm prezentarea echipamentelor în mișcare. Sunt și ele obosite și vor să fie doar admirate !
Modeliști din București, Constanța, Pitești și alte localități vă vor prezenta lucrările lor feroviare și adiacente căii ferate din plastic, hârtie, carton și alte piese… scările H0, TT, N, Z, S nu vor mai fi un mister.
Sâmbătă, 5 septembrie, membrii Clubului Feroviar Republica Ploiești vă așteaptă la discuții “la distanță” de 2 metri și vă stau la dispoziție pentru eventuale întrebări și răspunsuri!
Intrarea gratuită !
Vă rugăm să nu atingeți vitrinele și să respectați toate indicațiile cu privire la protecția sanitară: 2 metri distanță fizică, purtați masca corect pe tot timpul vizitei.

Sari la conținut