Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Expozitie de pictura ”Geode”

Expozitie de pictura ”Geode”

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova găzduiește în perioada 25 ianuarie – 7 februarie 2020, expoziția de pictură abstractă intitulată ”Geode”, ce aparține unei tinere artiste, iubitoare de arte plastice Iulia Tud.

După cum apreciază autoarea lucrărilor, ”această expoziție are ca scop aducerea în atenția tuturor că legătura dintre artă și natură este mai puternică și mai rezistentă decât orice altceva. Asemeni geodelor, arta trebuie tratată cu iubire și respect și amplasată în locuri luminoase pentru ca toată forța ei să poată fi manifestată, văzută, primită, apreciată si mai apoi, înțeleasă.

Această expoziție nu este despre pietre. Este despre strânsa și puternica legătură dintre două forme diferite de frumusețe, despre legatura mea cu forța interminabilă a artei și cu misteriul nesfârșit al cristalelor”.

Vernisajul va avea loc Sâmbătă 25 Ianuarie orele 18.00 la sediul Muzeului Județean de Științele Naturii Prahova, în ”Sala Coloanelor ” Palatul Culturii din Ploiești .

Vă așteptam cu plăcere !

Sari la conținut