Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Festivalul de fotografie SECVENŢE 2017

Festivalul de fotografie SECVENŢE 2017

Muzeul Judeţen de Ştiinţele Naturii Prahova şi Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești, alături de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului vă învită, în perioada 6-8 octombrie 2017, să participaţi la cea de-a 5-a ediţiei a Festivalului SECVENŢE 2017, pentru a redescoperi fotografia prin expoziții, conferințe și ateliere tematice.

Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești a ales în acest an ca subiect principal al festivalului “Viața orașului”, cu infinitele sale secvenţe. Fotografi din întreaga lume şi-au propus să vă surprindă prin forme, culori, dar mai ales momente. În sprijinul lor vin însă şi alţi artişti care vor contribui cu fotografii de peisaj, natură, portrete sau fashion.

Palatul Culturii, veche cetate a științei și a artelor, va găzdui o serie întreagă de  evenimente.  Treptele Palatului Culturii se vor transforma în “Strada Artelor“, iar aici vor avea loc  reprezentații artistice, cu mici meșteri artizani, cu expoziții, culoare și sunet. Sala Pașilor Pierduți va găzdui și în acest an principalele expoziții ale festivalului, iar printre înaltele ei coloane veţi regăsi subiecte extrem de interesante care vă vor determina să alocaţi suficient timp pentru explorare și cunoaștere. Conferințele vor avea loc în sălile aceluiași palat, iar orașul Ploiești va primi, pe cele mai importante artere, ateliere și expoziții de fotografie.

Când emoțiile și lumina zilei se vor tempera, muzica va prelua tonul artistic al evenimentului. Vă invităm să asistați la mici serenade de blues și jazz, iar în seara de sâmbătă vă aşteptăm să lansaţi, alături de noi, mici dorințe spre cer, atunci când lampioanele vor lumina din nou cerul orașului Ploieşti.

Sari la conținut