Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

Conferinţa „Natura ca medic”

Conferinţa „Natura ca medic”

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova organizează, joi 10 noiembrie 2016, orele 12.00, în cadrul ciclului de conferinţe ECO-TERRA, o întâlnire cu ing. Marin Giurea, cunoscut terapeut naturist, cu rezultate remarcabile în tratarea bolilor autoimune.

Plecând de la credinţa că „pentru fiecare boală natura oferă cel puţin o plantă tămăduitoare”, fitoterapeutul Marin Giurea va prezenta prelegerea „Natura ca medic”, o abordare aparte a problemelor de sănătate şi  va răspunde întrebărilor pe această temă. 

În prezent se cunosc aproximativ 80 de forme ale bolilor autoimune şi dintre acestea amintim doar artrita reumatoidă, lupusul eritomatos sistemic, diabetul zaharat de tip 1, boala celiacă şi scleroza multiplă. Acestea afectează în proporţie de 75% femeile. Cele mai multe sunt considerate boli rare, însa luate per ansamblu afectează 20% din populaţie.

Evenimentul se înscrie în seria comunicărilor care pun accentul pe importanţa drepturilor enunţate în Carta Europeană a Drepturilor Pacienţilor: dreptul la o informare corectă, dreptul la libera alegere, dreptul la evitarea suferinţei şi durerii care nu sunt justificate

Sari la conținut