Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

„Saptamâna de istorie si cultura romani”

„Saptamâna de istorie si cultura romani”

„Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova organizeaza, în colaborare cu Agentia Nationala pentru Romi si Asociatia Partida Romilor <>, în perioada 3-10 octombrie 2014, “Saptamâna de istorie si cultura romani”.

Programul manifestarilor debuteaza pe data de 3 octombrie 2014, la orele 11.00, cu o expozitie dedicata Zilei Atestarii Romilor în spatiul geo-istoric românesc, având ca tematica Reperele din Istoria romilor.

Pe data de 8 octombrie 2014, cu ocazia Zilei Muzicianului Rom din România, începând cu orele 11.00, organizatorii invita publicul prahovean sa se delecteze cu “Muzica din sufletul si ochii copiilor”.
Pentru a întelege Holocaustul Romilor, pe data de 9 octombrie 2014, Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova si Agentia Nationala pentru Romi, va asteapta sa vizionati, începând cu orele 11.00, filmul “Prigoana prin Basarabia”. 

Seria manifestarilor se încheie pe data de 10 octombrie 2014, în cadrul Întâlnirii regionale de lucru din domeniul incluziunii socio-educationale a romilor, la nivelul Regiunii Sud Muntenia, ce va avea loc în Sala de sedinte a Consiliului Judetean Prahova.

Sari la conținut