Acest website foloseste cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor fiecaruia.

„Scoala de Flori”

„Scoala de Flori”

Comunicat de presa

Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova anunta lansarea în colaborare cu SIATI Serv International, vineri 19 septembrie 2014, orele 12.00 a proiectului educativ „Scoala de Flori”, adresat copiilor, tinerilor si adultilor iubitori ai naturii, interesati de voluntariat, mediu si ecologie.

În cadrul proiectului, vor fi organizate cursuri de initiere în arta florala, workshop-uri de creativitate (destinate cadrelor didactice care doresc sa incuda arta florala între modalitatile practice înspre care orienteaza preocuparile de timp liber ale elevilor lor, parintilor si bunicilor care vor sa-si cultive o pasiune de timp liber, persoanelor interesate sa se orienteze catre activitatea de design si decoratiuni florale, arhitectura verde), ateliere de lucru si actiuni de voluntariat în cadrul Gradinii Botanice, tabere tematice etc.

Activitatile se vor desfasura la sediul muzeului (Palatul Culturii, strada Erou Calin Catalin, nr.1), în cadrul Gradinii Botanice, iar pe baza optiunilor exprimate de cadre didactice si parinti pot fi organizate în cadrul unor institutii de învatamânt interesante.

Programul stabilit pentru ceremonia lansarii proiectului include si vernisarea unei mini-expozitii temporare de arta florala, ce reuneste lucrari realizate de copii în cadrul unor cursuri de vacanta ce au precedat deschiderea oficiala a „Scolii de flori” în cadrul Muzeului Judetean de Stiintele Naturii.

Biroul de presa

Sari la conținut